Cara Pembelian Dan Q&AUntuk membuat tempahan, Sila hubungi nombor di bawah


SMS/Whatsapp: 011 26248303

Soalan Lazim Dari Pengguna:

1. Adakah kereta saya sesuai dengan produk ini?
JV Auto Lube sesuai untuk semua jenis kapasiti enjin dan sesuai untuk enjin petrol, diesel dan NGV. Produk ini juga sesuai untuk semua jenis gearbox sama ada auto, manual mahupun smg.

2. Betul ke kesan JV Aut Lube ni serta-merta?
Betul! Selepas anda menuangkan JV Auto Lube ke ruang minyak enjin dan minyak gear, panaskan enjin kereta selama 5 minit. Kemudian mulakan pemanduan.. Anda akan rasa perubahan ketara pada prestasi enjin dan gearbox dalam masa 5-10 minit semasa pemanduan. Kereta anda lebih lancar dan lebih kuasa dari sebelum ini.

3. Ada tak risiko atau “side effect” dari penggunaan produk ini?
Produk JV Auto Lube tiada risiko ataupun “side effect” kerana ia menggunakan teknologi Bio Oil. Malah ia boleh memanjangkan jangka hayat enjin dan gearbox kereta dan menghindarkan komponen-komponennya dari kerosakan.

4. Adakah berkesan untuk kereta baru? bagaimana dengan kereta lama?

Produk ini berkesan sepenuhnya untuk kereta baru dan lama.

Jika anda menggunakan produk ini untuk kereta baru, ia dapat melindungi enjin dan gearbox dari kerosakan untuk tempoh yang panjang. Dalam erti kata lain, ia memanjangkan jangka hayat kereta anda. Prestasi kereta anda juga akan kekal pada tahap maksimum.

Bagi kereta lama pula, produk ini akan merawat segala masalah enjin dan gearbox yang kereta anda alami. Ia akan mengembalikan prestasi dan “power” kereta anda seperti sedia kala. Kami jamin anda akan rasa keadaan kereta anda seperti kereta baru.

5. Perlu ke saya gunakan produk ini setiap kali servis kereta?

Untuk mengekalkan prestasi kereta anda ke tahap maksimum, sebaik-baiknya gunakan Engine Treatment setiap kali anda menggantikan minyak enjin… dan gunakan Transmission Treatment setiap kali anda menggantikan minyak gear.

Jika anda rasa ia membebankan, boleh menggunakan kedua-dua produk JV Auto Lube selang sekali selepas anda menggantikan minyak enjin atau minyak gear.


6. Benarkah produk JV Auto Lube dapat menjimatkan petrol?

Ya betul… jika anda menggunakan Engine Treatment dan Transmission Treatment pada kereta anda, ia dapat menjimatkan penggunaan petrol sehingga 24%. Kereta anda tidak perlu menggunakan bahan api yang banyak kerana segala pergerakan pada engine dan gearbox tidak dihalang oleh geseran dan gangguan enapan karbon serta yang melekat pada komponen.

7. Berapa banyak kuantiti yang perlu digunakan?

Tuangkan kesemua 100ml JV Auto Lube ke dalam ruangan minyak enjin untuk Engine Treatment dan ruangan minyak gear untuk Transmission Treatment.

0 comments:

Post a Comment